Kyocera nyomtatókrol érdekességek, cikkek

Kyocera Nyomtatók: élethosszig tartó Japán perfekció


Élethosszig tartó japán perfekció
Nagyon sok hollywoodi sztár szájából elhangozhatott ez a pár szó: „a legjobb termékeket a japánok készítik”.
Ez sok iparágra igaz, de főként a technológiai szektorban figyelhető ez meg. Legyen szó akár egészen miniatűr, zsebben tárolható általános kütyükről, vagy ennél sokkal méretesebbnek számító irodai berendezésekről. A Kyocera termékeinek, nyomtatóinak kialakítása nem pusztán a megújuló technikai újításokat követi, hanem ezzel együtt az időtállóságot szem előtt tartva minőségi terméknek is számítanak a hazai irodapiacon.
Már a kezdetektől fogva a Kyocera nagy változásokon ment és megy keresztül.
Történetük az ötvenes évek végétől kezdődik, amikor is Dr. Kauzo Inamori nagyot álmodva létrehozta a céget. Az irodatechnika csúcsáig elérkezve azonban nagyon hosszú és rögös út vezetett. Ma már nem is hinnénk, de a kezdetekkor létrehozott Kyoto Ceramic nevű részvénytársaságnak a kerámiatermékek előállítása volt a fő tevékenysége. A régi profil azonban nem tűnt el teljesen, hiszen az irodai berendezések mellett a magas minőségű kerámia gyártása szintén megmaradt náluk. A termékpalettájuk fokozatosan bővült és a Kyocera ma a nyomtatói mellett már napelemeket is árul.
kyocera nyomtatók
A Kyocera termékei és berendezései megtalálhatóak a kommunikációs, a környezetvédelmi és számos más fontos szektorban is. Az anyacég földrajzi lefedettsége óriási, mert több mint húsz országban vannak jelen termékeikkel.
A Kyocera cég hitvallása egyáltalán nem áll távol a szociális értékvállalástól, a kultúrmisszív feladatok megszervezésén keresztül egészen a CSR tevékenységekig. Ezen aktivitás jeléül jelentős támogatások érkeztek a vállalat részéről a Kyocera Művészeti Múzeum számára. A fiatal korúak mobilitásának támogatása is elsődleges fontosságú ügy. A Kyoto díjat azért hozta létre Kazuo Inamori, hogy olyan emberek számára nyújtsanak segítséget, akik átlagon felüli teljesítményt nyújtanak filozófia, művészetek, tudomány és a technológiai területein.
A Kyocera Magyarországi kapcsolatainak első számú intézménye, kizárólagos forgalmazóként, a Global Union. A GU cég újító szellemiségének köszönhetően rengeteg irodai munkafolyamatot igyekszik tanácsadással megkönnyíteni a zöld gondolkodásmódra és az adatbiztonságra alapozva.
Forduljon bizalommal a Global Unionhoz, amennyiben forradalmasítani szeretné irodája folyamatait, valamint bízzon az élethosszig tartó minőségben, vagyis a Kyocera berendezéseiben.
gu-anniversary.png