Terjeszkedik a KYOCERA Document Solutions Group

A KYOCERA Document Solutions, a világ egyik vezető nyomtató és dokumentum-megoldás szolgáltató vállalata bejelentette a DataBank IMX akvizícióját. Ez a lépés szimbolizálja a 2016-ban létrejött szövetségük sikerességét, és egyben elköteleződést egy közös cél felé. A DataBank a legnagyobb és egyben egyedüli Észak-amerikai viszonteladója a Hyland OnBase Enterprise Content Management (ECM) rendszernek, ami az elmúlt időszakban számos globális elismerésre tett szert.kyocera_group_company.jpg

A két vállalat fúziója jelentős képességbeli ugrást jelent, melynek eredménye egy díjnyertes üzleti folyamat-, és egy teljeskörű dokumentum-megoldás szolgáltató. Az akvizíció lehetővé tesz további beruházásokat a személyre szabott szolgáltatások és a haladó dokumentum kezelési és nyomtatási megoldások kiterjesztésében. Mindemellett az ügyfeleknek is egy magasabb szintű konzultációt képesek nyújtani arról, hogy miként kezeljék egyszerűbben a komplex munkafolyamatokat és optimalizálják az üzleti teljesítményt. A különböző területeken megszerzett szaktudás közvetlen integrációja egy megoldás-szolgáltatási portfólió, melynek eredményeképpen képesek jobban kiszolgálni a prominens ügyfeleiket.

„A KYOCERA-val való összefogás egy óriási lehetőséget jelent a meglévő és a potenciális ügyfeleink számára,” nyilatkozta Chuck Bauer, a DataBank vezérgiazgatója. „A vállalat felvásárlása lehetővé teszi számunkra, hogy innovatív megoldásokat és szolgáltatásokat tudjunk kínálni reagálva a folyamatosan változó piaci igényekre.”

„A DataBank már bizonyította kiemelkedő partnerségét,” magyarázta Yukio Ikeda, a KYOCERA Document Solutions America elnöke és vezérigazgatója. „Számunkra a fúzió a megerősítése, hogy nem csak hűséges partnerek vagyunk egy termék és szolgáltatás piacra vitelében, hanem ugyan azt a szenvedélyt és elhivatottságot mutatjuk az ügyfeleink felé is. Ha valóban összedolgozunk, egységként képesek vagyunk meggyorsítani saját növekedésünket és új partneri kapcsolatokra tehetünk szert.”

gu-alairas.png